Savivaldybės mokykloms – pirmosios šalies ponios D. Nausėdienės padėka

Praėjusių metų pabaigoje Prezidentūra ir pirmoji šalies ponia Diana Nausėdienė kvietė Lietuvos mokyklas, dienos ir globos centrus, visas šeimas jungtis prie „Baltojo paukščio“ akcijos.

Akcijos dalyviai, mokyklų, dienos ir globos centrų bendruomenės bei šeimos, buvo kviečiami iš vilnos nuvelti po kalėdinį paukštį.

Į pirmosios šalies ponios kvietimą atsiliepė Pagėgių Algimanto Mackaus gimnazijos ir Natkiškių Zosės Petraitienės pagrindinės mokyklos, kurios mokiniai ir mokytojai pagamino Kalėdų eglės papuošimus – paukščiukus, kurie papuošė Lietuvos Respublikos Prezidento eglę.

Kviesdama visus į šią akciją, Diana Nausėdienė sakė: „Tegul Jūsų rankomis nuvelti paukšteliai suskrenda į Prezidentūrą iš užsienio, iš visų Lietuvos regionų, iš mokyklų, iš dienos ir globos centrų, iš kiekvienos šeimos, iš kiekvienų namų. Tegul jie simbolizuoja tai, kas svarbiausia, – kiekvienas esame unikalus ir reikšmingas. O visi kartu galime sukurti bendrus namus Vilčiai ir Meilei, nuveikti daug gražių ir prasmingų dalykų“.

Pagėgių savivaldybę pasiekė laiškas iš Lietuvos Respublikos Prezidentūros. Jame pirmosios ponios Dianos Nausėdienės padėkos už indėlį prisidedant prie Prezidento rūmų kanceliarijos inicijuotos šventinių žaisliukų Kalėdų eglei kūrimo „Baltojo paukščio“ akcijos.

Pagėgių savivaldybės meras Vaidas Bendaravičius taip pat dėkoja Pagėgių Algimanto Mackaus gimnazijos ir Natkiškių Zosės Petraitienės pagrindinės mokyklos mokiniams ir mokytojams prisijungusiems prie gražios iniciatyvos ir Pagėgių krašto vardo garsinimo.

Pagėgių savivaldybės informacija

Dalintis
Skip to content