Ilgametei Pagėgių palaikomojo gydymo, slaugos ir senelių globos namų darbuotojai – garbingas apdovanojimas

rankosGegužės 2 d., dviejų medikų bendruomenei reikšmingų datų kontekste: Lietuvos medicinos darbuotojų dienos balandžio 27-ąją ir Lietuvos slaugytojų dienos gegužės 12-ąją, Vilniuje įvyko tradiciniai Sveikatos apsaugos ministerijos organizuojami Nusipelniusių Lietuvos medikų apdovanojimai, tarp kurių įvertinta ir Pagėgių palaikomojo gydymo, slaugos ir senelių globos namų vyriausioji slaugytoja – maitinimo organizavimo ir higienos priežiūros specialistė Sigita Jašmontienė.

Gegužės 17 d. Pagėgių savivaldybės meras Vaidas Bendaravičius Pagėgių palaikomojo gydymo, slaugos ir senelių globos namų darbuotojai perdavė Sveikatos apsaugos ministerijos suteiktą Nusipelniusio Lietuvos slaugytojo vardo apdovanojimą ir įteikė specialų garbės ženklą.

Savivaldybė meras pasidžiaugė, kad 27-erius metus Pagėgių savivaldybėje dirbančios S. Jašmontienės įdėtas darbas bei pastangos buvo įvertintos ir nacionaliniu mastu, dėkojo už ilgametį ir nepriekaištingą darbą, užtikrinant kokybišką ir kryptingai organizuojamą Pagėgių palaikomojo gydymo, slaugos ir senelių globos namų slaugos skyriaus darbą.

Dalintis
Skip to content