Pagėgių miesto vietos veiklos grupė kviečia teikti vietos plėtros projektinius pasiūlymus

vvgAsociacija Pagėgių miesto vietos veiklos grupė šiuo metu rengia Pagėgių miesto 2024-2028 m. vietos plėtros strategijos projektą ir kviečia miesto NVO, VšĮ, bendruomenes, viešojo sektoriaus (biudžetines įstaigas), verslo ir kitas įstaigas, įmones, organizacijas ir gyventojus teikti projektines idėjas ir kitus siūlymus!!!

Visų mūsų įsitraukimas į Pagėgių miesto 2024-2027 metų vietos plėtros strategijos rengimą sudarys galimybes vykdyti veiklas, įgyvendinant 2021–2027 m. ES fondų investicijų programos 4 prioriteto „Socialiai atsakingesnė Lietuva“ uždavinius:

  • 4.7. „Skatinti aktyvią įtrauktį, siekiant propaguoti lygias galimybes, nediskriminavimą ir aktyvų dalyvavimą, ir gerinti įsidarbinamumą, ypač palankių sąlygų neturinčių grupių“;
  • 4.9. „Skatinti marginalizuotų bendruomenių, mažas pajamas gaunančių namų ūkių ir nepalankioje padėtyje esančių grupių, įskaitant specialiųjų poreikių turinčius asmenis, socialinę ir ekonominę įtrauktį vykdant integruotus veiksmus, be kita ko, teikti aprūpinimą būstu ir socialines paslaugas “.

Pagėgių miesto vietos veiklos grupė kviečia teikti vietos plėtros projektinius pasiūlymus!

  • Kokių iniciatyvų ir veiklų trūksta Pagėgių mieste ir ką galima patobulinti?
  • Į kokias problemines sritis Pagėgių mieste būtina investuoti strategijos lėšas, kiek preliminariai lėšų tam reikėtų ir pan.?

Jūsų projektinių pasiūlymų (idėjų) laukiame elektroniniu paštu: vvgpagegiai@gmail.com

Projektinių pasiūlymų (idėjų) lentelę rasite čia!

Pagėgių miesto VVG pirmininkas Valdemaras Dikmonas

Dalintis
Skip to content