Baigiamojoje konferencijoje pristatytas projektas Nr. 1S-145 „Medicinos paslaugos pagyvenusiems“

45werSpalio 19 dieną Pagėgių savivaldybės tarybos posėdžių salėje vyko projekto Nr. 1S-145 „Medicinos paslaugos pagyvenusiems“ baigiamoji konferencija.

Konferenciją moderavo ir įgyvendinamą projektą pristatė Teisės, personalo ir civilinės metrikacijos  skyriaus vyriausioji specialistė Rasa Žuklijūtė. Konferencijos dalyvius pasveikino ir projekto nauda savivaldybės gyventojams pasidžiaugė Pagėgių savivaldybės meras Vaidas Bendaravičius, Administracijos direktorė Dalija Irena Einikienė, Strateginio planavimo ir investicijų skyriaus vedėjas Bronislovas Budvytis, VšĮ Jungtinis Techninis Sekretoriatas atstovai.

„Džiaugiuosi, kad dar vienas investicinis projektas Pagėgiuose baigiamas įgyvendinti, o atlikus baigiamuosius darbus, VšĮ „Pagėgių pirminės sveikatos priežiūros centras“ įsikurs kapitaliai išremontuotame pastate. Taigi Pagėgiuose bus teikiamos pirminės ambulatorinės asmens sveikatos priežiūros paslaugos bei slaugos ir palaikomojo gydymo paslaugas viename pastate. Tikimės, kad šie pokyčiai atneš teigiamos naudos, pirmiausia PSPC pacientams, taip pat pagerins medicinos ir gyvenimo ir sąlygas slaugos ligoninės pacientams.“ – kalbėjo Pagėgių savivaldybės meras Vaidas Bendaravičius.

Konferencijos metu pristatytas įgyvendinamas projektas, kurio metu atliktas Pagėgių pirminės sveikatos priežiūros centro pastato, esančio adresu Jaunimo g. 6, Pagėgiai, kapitalinis remontas, pastatą pritaikant neįgaliesiems ir slaugos ligoninei. Įvykdžius projektą ir užbaigus pastato antrame aukšte esančių nenaudojamų patalpų remontą, jos bus pritaikytos slaugos ir palaikomojo gydymo paslaugų teikimui.

Projektas vykdomas pagal 2014-2020 m. Europos kaimynystės priemonę ir yra finansuojamas Europos Sąjungos ir Pagėgių savivaldybės lėšomis.  

Dalintis
Skip to content