Pagėgių savivaldybės teritorijoje skelbiama ekstremalioji situacija

Š.m. vasario 5 dieną sušauktas Pagėgių savivaldybės Ekstremaliųjų situacijų operacijų centro posėdis dėl susidariusios ekstremaliosios situacijos Pagėgių savivaldybės teritorijoje.

Posėdyje buvo svarstomas šiuo metu vienas opiausių klausimų – dėl užsitęsusio potvynio buvo nuplautas kelio ruožas rajoniniame kelyje Plaškiai – Lazdėnai – Panemunė (kelio Nr. 4212). Šis kelias dar sausio 27 d. dėl potvynio buvo uždarytas, šiuo metu pravažiuoti pro šią vietą galimybės taip pat nėra.

Minėtas kelias yra regioninės reikšmės ir jį prižiūri „AB „Kelių priežiūra“. Posėdyje dalyvavęs AB „Kelių priežiūra“ Tauragės kelių tarnybos vadovas Darius Spancerna informavo, kad dar šiandien bus surengtas neeilinis posėdis dėl situacijos sprendimo ir tolimesnių veiksmų.

Iškilus klausimams dėl šios ekstremaliosios situacijos kreiptis į savivaldybės Ekstremaliųjų situacijų operacijų centro posėdžio metu paskirtą ekstremaliosios situacijos vadovą Pagėgių savivaldybės priešgaisrinės tarnybos viršininką Ričardą Budvytį tel. +370 689 47 346.

Dalintis
Skip to content