Prasidėjo Pagėgių savivaldybės vyrų tinklinio pirmenybės

Kamuolys apvalus, baigiasi krepšinio batalijos prasideda – tinklinio.

Š.m. kovo 26 d. Algimanto Mackaus gimnazijos sporto salėje prasidėjo 2024 m vyrų tinklinio pirmenybės. Pirmenybėse norą pareiškė dalyvauti penkios komandos: Pagėgių Bendruomenė, Pagėgių MSM, Stoniškiai, Šilutės Mažoji Lietuva, VSAT Pagėgių rinktinė.

Pirmosios varžybos tarp Pagėgių bendruomenės ir Pagėgių MSM parodė, kaip ir kas pasiruošę pirmenybėms. Moksleivių komanda, treniruojama A. Musvydo, įrodė, kad einama tinkama linkme ir rezultatu 25 – 17, 25 – 19 laimi abu setus ir įsirašo pirmąją pergalę turnyrinėje lentelėje.

Antros rungtynės tarp moksleivių ir Mažosios Lietuvos prasidėjo moksleivių sėkmingu žaidimu, jie laimi pirmą setą rezultatu 25 – 21. Tačiau laiminėję antrą setą, atsipalaiduoja ir Šilutės komanda, tuo pasinaudoja ir su gera emocija 26-24 baigia setą. Moksleiviai nesusitvarko su padavimais ir gynybą  9 – 15 pralaimi lemtingą setą ir 2-1 pralaimi rungtynes. Varžybos tarp Pagėgių Bendruomenės ir Šilutės Mažosios Lietuvos, baigėsi 2-0 Šilutės komandos naudai.

„Viskas dar priešakį, mūsų dar laukia daug įdomių kovų, ir tik finalo dieną pamatysime kas yra kas“ – taip sakė vienas nusiminęs žaidėjas.

Pagėgių MSM suaugusiųjų sporto veiklos koordinatorius Dainius Maciukevičius

Dalintis
Skip to content