Salės moterų tinklinio pirmenybių nugalėtojos – Pagėgių bendruomenės merginos

Š.m. balandžio 24 d. pasibaigė Pagėgių savivaldybės 2024 m. moterų salės tinklinio pirmenybės.

Dėl trečios vietos žaidė Pagėgių MSM2 ir Tauragės sporto centro merginos. Pagėgių jaunosios tinklininkės neperlipo starto jaudulio barjero, o vyresnės Tauragės merginos mėgavosi žaidimu, demonstravo gerą kamuolio priėmimą bei puikiai kontratakavo. Treneris Antanas Musvydas dar minutės pertraukėlėm bandė ,,įpūsti“ mergaitėm pasitikėjimą, bet Tauragės merginos iniciatyvos nepaleido ir rungtynes 2-0 laimėjo. Mūsų jaunosioms tinklininkėms buvo puiki galimybė pasisemti taip reikalingos varžybų patirties bei praktikos.

Finalinė kova dėl pirmenybių nugalėtojų titulo vyko tarp Pagėgių bendruomenės ir Pagėgių MSM1 komandų. Smagu paminėti, kad varžybas, nuo pirmų minučių stebėjo ir ,,sirgo“ už savas komandas jų gerbėjai Pagėgių savivaldybės meno ir sporto mokyklos direktorė Evelina Norkienė ir Pagėgių bendruomenės pirmininkas Edmundas Incius. Varžybos prasidėjo su starto jaudulio bangele. Komandos, padavimuose bei puolime, darė klaidas. Bendruomenės merginos greičiau susitvarkė su jauduliu, perėmė iniciatyvą ir 25-19 laimėjo pirmą setą. Antrame sete moksleivės nesiruošė pasiduoti ir vedamos savo lyderių R. Mockutės, N. Petkutės laikėsi varžybose. Bet bendruomenės merginos, kaip ir visų pirmenybių metu, demonstravo stabilumą. G. Musvydienė, L. Stanislovaitytė gerai atakavo, gynyboje puikiai žaidė E. Urbonavičiutė, N. Markauskaitė, kamuolius gerai skirstė T. Girdvainytė, R. Maciukevičienė,  kas nulėmė seto baigtį, 25-22  ir rungtynes laimėjo 2-0.

Su gražiu finalo renginiu pasveikino Pagėgių savivaldybės vicemerė A. Zongailienė, teikė prizus. Tradiciškai buvo išrinktos ir apdovanotos taurėmis, naudingiausios komandų žaidėjos. Pagėgių MSM2 – Luka Lukošiutė, Tauragės sporto centro – Ana Marija Runzaitė, Pagėgių MSM1-Neringa Petkutė, Pagėgių bendruomenės – Evelina Urbonavičiutė. Vyriausios pirmenybių dalyvės nominacija (steigėjas E. Incius) atiteko Rolandai Maciukevičienei. Paguodos prizas už ketvirtą vietą, bei saldžioji dovana nuo Pagėgių MSM direktorės E. Norkienės, atiteko Pagėgių MSM2 komandai. Trečia vieta, taure ir medaliais, džiaugėsi Tauragės sporto centro merginos, antra vieta, taurė ir medaliai, atiteko Pagėgių MSM1 komandai. Na, o Pagėgių savivaldybės salės moterų tinklinio nugalėtojomis tapo Pagėgių bendruomenės merginos – joms nugalėtojų taurė, medaliai ir originalios dovanos su pergalės vardu iš bendruomenės pirmininko Edmundo Inciaus.

Gyvenimas tuo ir gražus, kažkas pasibaigia, kažkas prasideda. Judam į priekį.

Šį mėnesį balandžio 30 d. vyks stalo teniso seniūnijų dvejetų komandinis turnyras, gegužės mėn. mūsų laukia tinklinio šeimų turnyras, sveikatingumo savaitė, Neįgaliųjų sporto žaidynės. Tad judėkim, dalyvaukim, būkim aktyvūs ir būsim sveiki ir prasmingi.

Pagėgių MSM suaugusiųjų sporto veiklos koordinatorius Dainius Maciukevičius

Dalintis
Skip to content