Seniūnijų stalo teniso dvejetų komandinio turnyro nugalėtojai – Pagėgių seniūnijos komanda

Baigėsi seniūnijų stalo teniso dvejetų komandinis turnyras. Turnyro tikslai, populiarinti šią sporto šaką, didinant gyventojų užimtumą per fizinį aktyvumą, išsiaiškinti geriausius tenisininkus, tenisininkų komandas.

Turnyras įvyko, buvo daug įdomių ir įtemptų setų, tačiau galime konstatuoti faktą, kad jaunimas, šia sporto šaka nesižavi. Nebuvo jaunimo, gaila, gal sąlygų žaisti stalo tenisą neturi, o galbūt, noro pajudėti.

Salėje susirinko, vieni kitus gerai žinantys, seniūnijų duetai – Pagėgiai, Vilkyškiai, Natkiškiai. Lumpėnų ir Stoniškių seniūnijos komandų nepateikė. Buvo žaidžiama Korbilono sistema. Varžyboms teisėjavo Stasys Balčėnas. Komandų rezultatai taip susipynė, kad visos komandos surinko po vienodą taškų sumą, tik geresnio laimėtų ir pralaimėtų setų santykio dėka buvo išsiaiškinta varžybų nugalėtojų tvarka: III vieta – atiteko Vilkyškių seniūnijos komandai, (Valdas Štukys, Petras Gečius). II- vieta Natkiškių seniūnijos komandai (Ramūnas Kuzmarskis, Eligijus Paulauskas). Turnyro nugalėtojais tapo Pagėgių seniūnijos komanda (Darius Rumšas , Edvinas Kriščiūnas).

Straipsnio pradžioje liūdėjome dėl jaunimo, tačiau pabaigoje norisi pasidžiaugti dėl senjorų. Edvinas Kriščiūnas einantis aštuntą dešimtį, buvo konkurencingas bet kuriam turnyro žaidėjui, bei padėjo D. Rumšui laimėti šį turnyrą. Pagarba Edvinui, bei pavyzdys visiems turnyro (ir ne tik turnyro) dalyviams.

Pagėgių MSM suaugusiųjų sporto veiklos koordinatorius Dainius Maciukevičius

Dalintis
Skip to content