Šeimos diena Pagėgiuose paminėta Šeimų tinklinio turnyru

Šviečiant saulutei ir esant geram orui, vakar, gegužės 15 dieną, Pagėgių miesto stadione netrūko šurmulio. Seniūnijos darbuotojų dėka, stadionas buvo puikiai paruoštas. Tvyrojo gera šventinė atmosfera. Vienam stadiono gale įsitaisė Pagėgių bendruomenė, kitame sporto mėgėjų visuomenė. Bet kartu vieni kitiems netrukdydami, savaip minėjome tarptautinę šeimos dieną.

Pagėgių savivaldybės Šeimų tinklinio turnyre staigmenų neįvyko, lengva nebuvo, nes visi setai ir tarpusavio varžybos baigėsi minimaliais skirtumais. Trečia vieta atiteko, mažiausią varžybų patirtį sukaupusiai – Merkelių šeimynai (Neringa, Eva, Evaldas, Lina). Antra vieta – Mišeikių šeimynai (Vytas, Arijus, Henrieta, Vaclovas), na, o nugalėtojais tapo Musvydų šeima (Antanas, Greta, Liepa, Antanas). Smagu paminėti gražias šeimų tinklininkų tradicijas, kai žaidžia tėvai, vaikai, seneliai. Vakar, ne išimtis, tiek Vaclovas Mišeikis, Antanas ir Svetlana Musvydai sirgo už savo komandas, dalino savo anūkams patarimus ir galimai, reikalui esant, dar buvo pasiruošę išeiti aikštelėn – sektinas pavyzdys.

Pagėgių savivaldybės vicemerė Aušra Zongailienė, pasidžiaugė puikia varžybų atmosfera, prizais ir medaliais apdovanojo sportininkus.

Pagėgių MSM suaugusiųjų sporto veiklos koordinatorius Dainius Maciukevičius

Dalintis
Skip to content