Svarbi informacija Pagėgių savivaldybės religinių bendruomenių ir bendrijų bei smulkiojo ir vidutinio verslo subjektams

Vadovaujantis 2023 m. rugpjūčio 21 d. priimtu Pagėgių savivaldybės tarybos sprendimu Nr. T-144 „Dėl Pagėgių savivaldybės tarybos 2023 m. vasario 2 d. sprendimo Nr. T-4 „Dėl Pagėgių savivaldybės 2023 metų biudžeto tvirtinimo“ pakeitimo (4)“ informuojame, kad piniginės lėšos, skirtos 6 programos priemonėms, t.y. „Nevyriausybinių ir visuomeninių organizacijų rėmimas“, „Apeigų paslaugų gerinimas religinėms bendrijoms ir jų bendruomenių nariams Pagėgių savivaldybėje“, „Smulkaus ir vidutinio verslo plėtra“, laikinai buvo perskirstytos dėl galimo poreikio jas paskirti Pagėgių Šv. Kryžiaus parapijos bažnyčios atstatymui po š.m. rugpjūčio 17 dieną bažnyčioje kilusio gaisro.

Pagal minėtas priemones vertinimas bei finansavimas laikinai atidedamas. Informuojame, kad šiuo metu yra ieškoma finansinių galimybių gautoms paraiškoms pagal minėtus kvietimus finansuoti. Apie priimtus sprendimus informuosime atskiru pranešimu.

Atsiprašome visų konkursuose dalyvavusių religinių bendruomenių ir bendrijų bei smulkiojo ir vidutinio verslo subjektų už sukeltus nepatogumus, tikimės Jūsų supratingumo bei tolerancijos.

Pagėgių savivaldybės administracijos informacija

Dalintis
Skip to content