Krepšinio pirmenybių pusfinalio apžvalga

Pagėgių savivaldybės krepšinio pirmenybių pusfinaliai, intrigos neįnešė. Pirmas varžybas žaidę, pasieniečiai su moksleivių komanda, jau rungtynių pradžioje įjungę aukštesnę pavarą, tiesiog taranavo moksleivių gynybą. Ūgiu, fiziškumu, patirtimi, dominavę pasieniečiai, apsukų nemažino iki pat rungtynių pabaigos. 121-60 tokie skaičiai švietė švieslentėje, pasieniečių naudai.

Rezultatyviausi Pagėgių rinktinės žaidėjai: D. Zemliauskas – 55 tšk., A. Musvydas – 32 tšk., K. Jurgaitis, R. Puodžiūnas – 10 tšk.

Pagėgių MSM rezultatyviausi žaidėjai: V. Klumbys – 27 tšk., M. Skvirba – 7 tšk., M. Kuskys, A. Pocius po -6 tšk..

Antros varžybos vyko panašiu scenarijumi, tik šį kartą dominavo ,,Lumpėnai“. Bendruomenės komanda, dar bandė ieškoti rakto į sėkmę, bet taip ir nerado. Strigo gynyboje bei puolime, trūko kitų komandos žaidėjų indėlių, iniciatyvų. Įdomu, kad šiose varžybose vienas prieš kitą žaidė broliai dvyniai, Aurimas ir Aivaras Budrikai. Broliai turintys taiklias rankeles, Aurimas pataikė – 5 tritaškius, Aivaras pasižymėjo trimis tritaškiais. Rungtynių pabaiga buvo aiški. ,,Lumpėnai“, rezultatu 88-51, laimi pusfinalį ir ruošiasi finalui.

Komandos ,,Lumpėnai“ rezultatyviausi žaidėjai: R. Bačiulis -17 tšk., A. Budrikas -15 tšk., Š. Mikelis – 14 tšk., A.

Pagėgių Bendruomenės  rezultatyviausi žaidėjai: G. Grabauskas – 21 tšk. A. Sudeikis -12 tšk., A. Budrikas – 9 tšk..

Pastebėjimas, kodėl salės tribūnos apytuštės, nebeliko meilės krepšiniui, ar nežaidžia mūsų artimieji, draugai, klasiokai, gimnazistai, pažystami, ar labai užsiėmę, sunku atsakyti. Juk žaidžia mūsų seniūnijų gyventojai, bendruomenių nariai. Kviečiame visus ,,sirgti“ už savus, imkim būgnus į rankas ir jau kitą trečiadienį š.m. kovo 27 d. laukiame Algimanto Mackaus gimnazijos sporto salėje 18.00 val., kur dėl trečios vietos žais, Pagėgių bendruomenė – Pagėgių MSM. Pertraukoje tarp varžybų pamatysime tritaškių konkursą. Finalinė kova prasidės 20.00 val. VSAT Pagėgių rinktinė – ,,Lumpėnai“. Ir žinoma iškilminga apdovanojimų ceremonija.

Pagėgių MSM suaugusiųjų sporto veiklos koordinatorius Dainius Maciukevičius

Dalintis
Skip to content